Kosmischeschijf

Afbeelding invoegen  


Behandelingen met de Kosmische Schijf

De Kosmische Schijfbehandeling is een regressiebehandeling zonder hypnose. Deze methode is zeer diepgaand en doeltreffend en is bedoeld voor mensen met steeds terugkerende problemenof klachten. Je zou er het liefst met een grote boog omheen willen lopen maar je wordt telkens weer geconfronteerd met datzelfde probleem. Dit zijn vaak karmische problemen.

Karmisch betekent: het is de wil van de ziel om dat probleem tijdens je leven te transformeren. Dikwijls ligt de oorzaak van zulke langdurige blokkades en ziekteprocessen in het verleden. Ook als je de problemen van je huidige leven niet goed hebt kunnen verwerken dan kunnen die je nog steeds de nodige moeilijkheden geven, zowel geestelijk als lichamelijk.

De Kosmische Schijf werkt rechtstreeks naar de ziel en heeft een reinigende werking in het karma. Hij werkt diep in en brengt daarmee een proces op gang waardoor de oude situatie getransformeerd wordt en je weer met jezelf in het reine komt. Dat is een proces waarbij je heel veel emoties en restanten uit het verleden kunt opruimen. De Kosmische Schijf versnelt het proces en maakt ruimte voor verandering, nieuwe ontwikkelingen en vooruitgang in je leven. Emoties gaan weg en maken plaats voor dieper voelen.De Schijf brengt je terug op het door je ziel gekozen pad. Je zou kunnen zeggen: wat erin zit komt eruit.

De behandeling met de Kosmische Schijf bestaat uit 8 á 12 sessies. Omdat dit een zeer diepgaand proces is zullen er eerst enkele chakratherapeutische behandelingen aan vooraf moeten gaan. 

Chakra behandelingen   Energetische therapie   polariteitsmassage  therapie  massage