Aura behandelingen


Aurabehandelingen 


Door de uitstraling van de aura laat je zien hoe het met je is, dit doe je niet bewust. je kent het vast wel dat je bij de ene persoon je goed voelt en bij de andere ervaar je van hier voel ik me niet prettig. Dit heeft te maken met de uitstraling van de aura. De aura beschermt ons tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het is een filter, bestaande uit verschillende krachtvelden.

 

Afbeelding invoegen

 
De aura is de uitstraling, het krachtveld van geestelijke energieën die het fysiek lichaam omhullen. De uitstraling van de aura varieert van 12cm tot 20 cm. De menselijke aura bestaat uit 6 magnetische velden met elk een eigen specifieke functie. Zoals in onze bloedbaan en in onze meridianen blokkades (stolsels) kunnen optreden, zo kunnen deze ook in onze aura ontstaan.
 
Eén veel voorkomende klacht is moeheid. Ook door het gebruik van veel medicijnen kan een restverwerking in uw aura ontstaan. Een aura is voor veel mensen met het blote oog niet zichtbaar, maar is voor praktisch iedereen wel goed voelbaar.
 
Alles wat leeft straalt een energie uit en heeft dus een aura. Denk maar aan de bomen in het bos hoe goed je je voelt naar een heerlijke wandeling de energie van de bomen hebben je letterlijk weer opgeladen. Dit is voor de meeste mensen voelbaar, alleen ben je vaak niet bewust waar het vandaan komt.

 Kosmische schijf behandeling   Chakra behandelingen   Aura   Massage

     

     
Aangesloten bij beroepsvereniging: